7.png

Veelgestelde vragen - Top 5

 

Moment 1
Als u met uw behandelingen start. U heeft dan nog relatief veel veerkracht en werkvermogen, maar tegelijkertijd ervaart u een brij van taken, emoties en rolveranderingen. We kijken dan naar de rol van uw werk, bieden structuur en helpen ook bij de communicatie tussen u en uw manager of opdrachtgever. Zo komen jullie tot goede afspraken, of u nu wel of niet werkt tijdens de behandelingen.

Moment 2
Als uw behandelingen zijn afgerond. Dan is de uitdaging: hoe pakt u het werk weer op, terwijl u ondertussen ook moet herstellen en nog weinig energie heeft? Ondersteuning biedt u dan zekerheid, duidelijkheid en rust.

Omdat fysieke conditie en mentale weerbaarheid niet alleen helpen om aan het werk te gaan, maar ook om aan het werk te blijven. Het één versterkt het ander, dat weten wij uit kennis én ervaring. Als enige in Nederland combineert Re-turn revalidatie en re-integratie gestructureerd en vanaf het begin.

Ja, zeker! Het helpt als u een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heeft, dan neemt uw verzekeraar de kosten op zich. Vraag uw verzekeraar naar de voorwaarden of neem contact met ons op. Zie ook: FAQ’s over kosten voor zzp’ers.

Nee hoor, u en uw leidinggevende kunnen direct bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kijken we samen wat we voor jullie kunnen betekenen.

Ja, wij werken in heel Nederland. We begeleiden aan huis en op de werkvloer, want daar moet het tenslotte gebeuren.

 

 

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker