7.png

Boek Werken na kanker

Boek: Werken na kankerHèt handboek voor patiënten, werkgevers en zorgverleners.

Ragna van Hummel, expert werken en kanker en directeur van Re-turn, nam het initiatief voor het realiseren van het boek Werken na kanker.

Werken na kanker is bedoeld voor kankerpatiënten die na behandeling weer willen werken of die tijdens de behandeling aan het werk willen blijven. Het is het eerste boek over dit complexe onderwerp dat voor een groot publiek is geschreven in goed leesbare, gewone taal. Het is verrijkt met talloze ervaringsverhalen en is zowel voor werknemers als voor zelfstandigen. Het is ook goed bruikbaar voor werkgevers, leidinggevenden, collega's, verzekeraars, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, arbodiensten, huisartsen en anderen die beroepsmatig met kanker bezig zijn.

Deze uitgave wordt gesteund door de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties NFK en kwam tot stand met financiële steun van Stichting Roparun en Janssen. In 2011 gaf de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde NVAB het boek Werken na kanker als geschenk aan haar leden op het jaarlijkse congres.

Ik bestel het boek Werken na kanker

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker