7.png

Mensen met een Ziektewetuitkering

Het voelt als dubbel verlies: eerst die diagnose en toen mijn baan kwijt. Ik vond de draad oppakken om te herstellen en tegelijkertijd nadenken over hoe ik weer aan het werk kon gaan echt een opgave. Ik raad iedereen het traject van Re-turn aan, het hielp me enorm om in beweging te komen zonder mijn grenzen uit het oog te verliezen.’

Heeft u een Ziektewetuitkering en heeft u kanker? Dan staat u – naast de ziekte, de behandelingen, het herstel en alle emoties – voor een extra uitdaging: de stap naar werk maken. Wellicht twijfelt u ook over openheid. Wat vertelt u precies, en wanneer? ‘Want wil een werkgever mij wel aannemen...’, denkt u. En u heeft nog beperkingen, u kunt niet zonder meer voluit aan de slag, hoe pakt u dat aan? Tegelijkertijd maakt u zich zorgen over uw inkomen, onderwerpen die u niet zomaar naast u neerlegt.

Juist dan kunnen wij u helpen. Want in uw situatie is het extra fijn om professionele support te krijgen. Met Re-turn staat u er niet alleen voor.
Waarmee ondersteunen wij u? Heel simpel: bij alle zaken die u op deze site vindt. In die zin maken wij geen onderscheid tussen werknemers met en zonder baan. Beide hebben te maken met lange termijn gevolgen en beide nemen graag de regie over hun revalidatie én werk.

Wat we mensen met kanker en een Ziektewetuitkering daarnaast bieden is ondersteuning bij het opbouwen van werkactiviteiten zonder een baan. En begeleiding bij het omgaan met potentiële werkgevers en solliciteren. Wij delen onze kennis en ervaring over hoe de voordelen van uw situatie te benutten en vragen van toekomstige werkgevers te beantwoorden zonder afbreuk te doen aan uw kansen op de arbeidsmarkt. Een geruststellend idee.

Om gebruik te maken van onze diensten, heeft u een WerkFit maken traject van UWV nodig. Vraag uw begeleider of arbeidsdeskundige bij UWV hiernaar of neem contact met ons op.

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker