3.png

Werkkracht bij kanker ®

'Alle stappen van het hele traject hebben mij enorm geholpen. Ik voel mij veel beter in mijn vel vooral omdat ik voel dat ik begrepen ben'

Kanker is een lastig thema. Het gaat over leven en dood, terwijl alles om u heen gewoon doorgaat. En dat is eigenlijk maar goed ook. Maar hoe kijkt u tijdens en na de behandelingen naar uw werk? Waar liggen uw wensen? En wat kunt u? In welke ziektefase u ook zit, het is belangrijk om goed contact met ‘het werk’ te houden. Zo blijft u betrokken en gemotiveerd, en overziet u de toekomst ook veel beter.

Met Werkkracht bij kanker® ondersteunt Re-turn u en uw leidinggevende bij alle fasen van het ziekteproces

Werkkracht bij kanker® is de unieke, door Re-turn ontwikkelde en beproefde methode waarbij mensen met kanker in 7 stappen re-integreren in werk.

Stap 1 van de Werkkracht bij kanker® is een quickscan. Een grondige inventarisatie met als resultaat een concreet startpunt, een helder doel en onderbouwde aanbevelingen. In het traject dat volgt doorlopen we de overige 6 stappen, die in omvang variëren.

De 7 stappen van de Werkkracht bij kanker® werken in alle situaties en is de meest duurzame oplossing. Maar wanneer schakelt u ons het beste in?

Het eerste ideale moment is aan het begin van uw behandeltraject. Wanneer u nog de relatieve veerkracht heeft om over uw werkwensen na te denken. Het tweede moment is net na de behandelingen, als u weer meer wilt doen. Samen kijken we naar wat u gaat helpen, waarbij de duur en omvang afhangt van uw situatie. Zo heeft u de kracht van een programma en het voordeel van maatwerk.

Meer informatie? Of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op. Of laat uw leidinggevende ons bellen. Wij denken graag met u mee.

Stappenplan

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker